Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

ΘΕΡΕΤΡΟ ΛΗΣΤΩΝ ΟΙ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ

Προσπάθεια βοήθειας προς τις αρχές για την αντιμετώπιση του συχνού φαινομένου διαρρήξεων σε εξοχικές κατοικίες του παραλιακού οικισμού Κανατάδικα Ιστιαίας, μέσα από το δημόσιο βήμα του Ιστιαία News, κάνει ιδιοκτήτης εξοχικού της περιοχής με επώνυμη επιστολή:

«Το όνομα μου είναι Ε. Κ. Γ. και αγαπώ ιδιαίτερα την Β. Εύβοια, για την ακρίβεια από όταν ήμουν μωρό περνώ κάθε καλοκαίρι εκεί. Θα ήθελα για το λόγο αυτό, να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να κοινοποιηθεί αν θέλετε μέσω της σελίδας σας ένα ειλικρινά τρομερά προσβλητικό φαινόμενο που ταλαιπωρεί την περιοχή των Κανατάδικων Ιστιαίας.
Το τελευταίο χρόνο, έχουν γίνει οι εξοχικές μας κατοικίες θέρετρο ληστών, με αποκορύφωμα την περασμένη Κυριακή που κυριολεκτικά βρήκαμε το σπίτι μας εντελώς άδειο. Μέχρι τα πιάτα μας είχαν πάρει! Αντιλαμβάνομαι πως δεν είσαστε αρμόδιος φορέας, ούτε και γραφείο παραπόνων, αλλά εάν έχετε την ευγενή καλοσύνη, μια κοινοποίηση με τον δικό σας φυσικά τρόπο, θα έδινε φωνή στην κατάσταση αυτή που ερχόμαστε αντιμέτωποι.
Δεν είμαστε "λεφτάδες", αγαπάμε την περιοχή και με πολλούς κόπους κάναμε κάποια πράγματα. Ίσως μέσα από την προβολή να υπάρξει κάποια πληροφορία που να βοηθήσει τις αρχές. Σας ζητώ συγνώμη αν έκανα κατάχρηση του χρόνου ή του ρόλου της σελίδας σας.»