Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ...ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Με ένα επίσημο δελτίο τύπου, ο υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ιατρός Αγγειοχειρουργός - Θωρακοχειρουργός, επιβεβαιώνει το δημοσίευμα μας (δείτε ΕΔΩ) για την δημιουργία ιατρείου στην Ιστιαία, το οποίο παράλληλα θα λειτουργεί και σαν πολιτικό γραφείο.

Στο δελτίο τύπου με τίτλο «ξεκινάμε» ο κ. Μαρκόπουλος παρουσιάζει τους αξιόλογους συνεργάτες του, μέσα από μία ομαδική φωτογραφία. Ανάμεσα τους, ο κ. Γιώργος Πλατανιώτης και η κα. Νατάσσα Χασανδρινού που θα στελεχώσουν το ιατρείο - γραφείο της Ιστιαίας….Χαλκίδα 04/10/2018
Δελτίο Τύπου
Κώστας Μαρκόπουλος: Ξεκινάμε…!!!

12+1 Συνεργάτες… 2+1 Γραφεία…
Συνάντηση Ενημέρωσης των Στελεχών των Ιατρείων - Πολιτικών Γραφείων είχε ο Κώστας Μαρκόπουλος χθες στην Χαλκίδα. 12 Συνεργάτες Πρώτης Γραμμής και προσωπικής του επιλογής, ενημερώθηκαν και για την ενοικίαση Τρίτου Γραφείου στην Ιστιαία (εκτός Χαλκίδας και Αλιβερίου). Ενημερώθηκαν, έλαβαν τομείς δράσης και οδηγίες, μιας και για τον τ. Υπουργό, ξεκινάει το ταξίδι της επανεκλογής του με 12 συνεργάτες και 3 γραφεία…!!!

Κώστας Μαρκόπουλος
Πρ. Βουλευτής, πρ. Υπουργός
Ελ. Βενιζέλου 42
Χαλκίδα, 34100 
Τηλ. 2221060260
Φαξ. 2221076941


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μαρκόπουλο, μας ανάφερε πως το ιατρείο - γραφείο θα στεγάζεται στον όροφο κτιρίου στην πλατεία της Ιστιαίας, πάνω από την Alpha Bank, όπου στεγάζονται και αλλά ιατρεία. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαμόρφωση του χώρου.