Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ …ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ!

Προτεραιότητα στο ωραίο φύλο δίνει η Νέα Δημοκρατία, στηρίζοντας τις υποψηφιότητες δύο πολιτικά έμπειρων γυναικών που κινούνται ιδεολογικά στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης.
Ο λόγος για τις υποψήφιες δημάρχους, Ελένη Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων και Τζοβάννα Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Όπως είχαμε εξ αρχής ξεκαθαρίσει, η Νέα Δημοκρατία, θα βρει τον τρόπο και το χρόνο, στην πορεία προς τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, για να δηλώσει ποια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που κινείται στον ιδεολογικό της χώρο στηρίζει στον Δήμο Χαλκιδέων, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.
Σήμερα, εκτιμώντας ότι ένας απαραίτητος κύκλος ζυμώσεων και δηλώσεων προθέσεων σε επίπεδο υποψηφίων Δημάρχων έχει ολοκληρωθεί και με κριτήρια πάντοτε την πρόκριση υποψηφιότητας με προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού και την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, με τη μεγαλύτερη δυνατή προοπτική έκφρασης και συσπείρωσης των υγειών δυνάμεων του τόπου, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για το Δήμο Χαλκιδέων.
Το μακρόχρονο, συνεπές και έντονο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα της Έλενας Βάκα στον Δήμο Χαλκιδέων, το οποίο έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί από τους δημότες, αποτελεί εφαλτήριο για τον αγώνα εκλογής της στον Δημαρχιακό θώκο και οδηγό για μια επιτυχημένη Δημαρχιακή θητεία, που χρειάζεται ο τόπος.
Ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, εύχομαι στην Έλενα καλό αγώνα και καλή επιτυχία και καλώ όλα τα στελέχη μας στο Δήμο Χαλκιδέων να συνταχθούν με την κεντρική αυτή επιλογή του κόμματος στον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειας, στο πλευρό της Έλενας Βάκα.
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της ΝΔ
Πέτρος Δ. Ποδάρας


Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζουμε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία σαν Νέα Δημοκρατία μας ενδιαφέρει να διακρίνουμε: διαμόρφωσή της από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου, έπειτα από ζύμωση μέσα σε αυτές, προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού, δυναμική πολυσυλλεκτικής έκφρασης και ικανές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων. 
Επιπλέον, τα κύρια χαρακτηριστικά της Τζοβάννας, τα οποία είχαμε τη χαρά στη Νέα Δημοκρατία να γνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε από κοντά: η μαχητικότητα, η προσήλωση σε αξίες, η οργανωτικότητα και η αποτελεσματικότητα στους ρόλους που της ανατέθηκαν, και κυρίως, η αστείρευτη διάθεση για προσφορά, θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για τον αγώνα που θα πραγματοποιήσει, μαζί με τους συνεργάτες της, στο πεδίο, πλέον, της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει συντεταγμένα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων -Μεσσαπίων και της εύχεται καλό αγώνα και καλή επιτυχία.
Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της ΝΔ
Πέτρος Δ. Ποδάρας