Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΑ ΤΡΙΑ Η ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

Μάλλον δεν φταίει η απαξίωση των πολιτών και η απουσία ουσιαστικών δράσεων, αλλά οι σελίδες και τα δελτία τύπου του Δήμου και της Δ.Η.Κ.Ε.Ι.Α. που θέλουν την προώθηση τους…

Ισόποσα σε τρία κομμάτια κόπηκε και μοιράστηκε ο 3.000 ευρώ διαφημιστικός προϋπολογισμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού ως το τέλος του έτους, σύμφωνα με τρεις αναρτήσεις στο Διαύγεια με θέμα «προβολή και διαφήμιση δράσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού».

Της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. που τα οικονομικά της δεν είναι σε φόρμα, ζητώντας επιχορηγήσεις από το ταμείο του Δήμου, με το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» να μένει απλήρωτο για μεγάλα διαστήματα.

Το ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ (Ιστιαία) και οι ιστοσελίδες PALMOSev (Ιστιαία) και EviaTop (Χαλκίδα) θα λάβουν από 1.000 ευρώ με την μέθοδο της απευθείας ανάθεσης έπειτα από ισόποσες προσφορές που κατέθεσαν.

Το αν ζητήθηκαν επίσημα στατιστικά και από πόσα ΜΜΕ, ώστε να αξιολογηθούν αξιοκρατικά και να προτιμηθούν αυτά με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα - επισκεψιμότητα, ρωτήστε στον Δήμο μαζί με το ποιες θα είναι οι δράσεις.https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/68%CE%A9%CE%99%CE%9F%CE%9A%CE%982-%CE%941%CE%A0

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%9A%CE%982-%CE%97%CE%948

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%A5%CE%A8%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%982-%CE%A6%CE%98%CE%96