Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ;

Ο όρκος του Ιπποκράτη για έναν γιατρό αναφέρεται στην ηθική εξάσκηση της ιατρικής. Ο όρκος του Ελληνικού Συντάγματος για έναν πολιτικό αναφέρεται στο να υπακούει στο Σύνταγμα και τους Νόμους και να εκπληρώνει ευσυνείδητα τα καθήκοντα του. Όταν ο γιατρός είναι και πολιτικός οφείλει να τηρεί και τα δύο, να προλαμβάνει ή να θεραπεύει ασθένειες αλλά και πολιτικές καταστάσεις, υπηρετώντας τον πολίτη…

Ο λόγος για τον ιατρό Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, Αγγειοχειρουργό (ειδικευμένο στην κλασική αγγειοχειρουργική και στην ενδοαγγειακή χειρουργική stent) - Θωρακοχειρουργό (εξειδικευμένο στη χειρουργική ογκολογία πνεύμονος με κλασική μέθοδο και με laser), που ετοιμάζει ιατρείο σε κεντρικό σημείο της Ιστιαίας.

Για τον πολιτικό Κώστα Μαρκόπουλο, π. Βουλευτή Εύβοιας ΝΔ - Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, σίγουρα το ιατρείο του θα λειτουργήσει και σαν πολιτικό γραφείο, ένας τόπος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων με τους καλούς φίλους και πιστούς ψηφοφόρους του.

Ο κ. Μαρκόπουλος θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Πληροφορίες: http://www.drmarkopoulos.gr/